Ingrediente:
Vermouth Bacio di Bolle Rosso 50 gr
Spumant Bacio di Bolle Grande Cuvee 150 gr
Mod de preparare:
Se decorează cu căpșuni
Ingrediente:
Vodka 30 gr.
Spumant Bacio di Bolle Pink Moscato 150 gr.
Sirop căpșune 20 gr.
Gheață
Mod de preparare:
Se decorează cu frunze de mentă și coacăze roșii
Ingrediente:
Spumant Bacio di Bolle Black Currant 150 gr.
Suc de mors 50 gr.
Mod de preparare:
Se decorează cu coacăze negre și felii de portocale
Ingrediente:
Vermouth Bacio di Bolle Bianco 50 gr.
Spumant Bacio di Bolle 150 gr.
Mod de preparare:
Gheață și rozmarin
Ingrediente:
Vermouth Bacio di Bolle Cherry 50 gr
Spumant Bacio di Bolle Grande Cuvee 150 gr
Sirop de cireșe 20 gr
Gheață
Mod de preparare:
Se decorează cu afine și o felie de carambola
Ingrediente:
50 ml de vermut “Bacio di Bolle Bianco”;
150 ml de suc de portocale;
200 grame de gheață;
felii de portocală, căpșuni și frunze de mentă (pentru decor).
Mod de preparare:
umplem paharul cu gheață, adăugăm vermut “Bacio di Bolle Bianco” și suc de portocale, se amestecă bine și se decorează cu felii de portocală, căpșuni și frunze de mentă.
Ingrediente:
Vermouth Bacio di Bolle Bianco 50 gr.
Spumant Bacio di Bolle Grande Cuve Brut 100 gr.
Suc de portocale 50 gr.
Mod de preparare:
Se decorează cu zmeură, afine și coajă de portocale
Ingrediente:
20 ml de suc de lămâie;
30 ml de sirop de cireșe;
50 ml de vermut “Bacio di Bolle Rosso”;
200 grame de gheață;
1 chips de lămâie și frunze de physalis (pentru decor).
Mod de preparare:
paharul umplut cu gheață se completează cu vermut “Bacio di Bolle Rosso”, se amestecă bine cu sirop de cireșe și suc de lămâie. Cocktail-ul se amestecă bine și se decorează cu un chips de lămâie și frunze de physalis.
Ingrediente:
100 ml de vermut “Bacio di Bolle Cherry”;
150 ml de spumant “Bacio di Bolle Brut”;
20 ml de sirop de cireșe (opțional);
100 grame de gheață;
1 cireașă maraschino, felii de portocală, și o frunză de mentă (pentru decor).
Mod de preparare:
paharul umplut cu gheață se completează cu vermut “Bacio di Bolle Cherry”, spumant “Bacio di Bolle Brut” și sirop de cireșe (opțional). Cocktail-ul se amestecă bine și se decorează cu felii de portocală, o cireașă maraschino și o frunză de mentă.